نایب‌رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس تاکید کرد: توسعه توان موشکی و اقتدار دفاعی کشورمان، موجب شده دشمن نتواند اراده خود را بر ملت ایران تحمیل کند.

توان موشکی و اقتدار دفاعی اجازه تحمیل اراده دشمن بر ملت ایران را نداد

حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به سیاست تقویت توان دفاعی و علمی کشور گفت: اگر امروز جمهوری اسلامی ایران توانسته در برابر آمریکا و قدرت‌های بزرگ بایستد، نتیجه تأکید رهبر انقلاب بر ساخت «ایران قوی» است.

نایب رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: توسعه توان موشکی، پیشرفت‌های علمی، فناوری‌های نوین و اقتدار دفاعی، موجب شده دشمن نتواند اراده خود را بر ملت ایران تحمیل کند و اگر این توانمندی‌ها وجود نداشت، کشور با تهدیدهای بسیار جدی روبه‌رو می‌شد.

وی افزود: بنابراین زمانی که ایرانی قدرت با قابلیت قدرت موشکی و دفاعی وجود دارد، باید با عهد شکن با قدرت برخورد کرد. از طرفی نیز تجربه نشان داده است که آمریکا قابل اعتماد نیست و مسئولان باید در برابر عهدشکنی و زیاده‌خواهی‌های این کشور با اقتدار ایستادگی کنند.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم تأکید کرد: انتظار مردم این است که مسئولان، همان‌گونه که بر دفاع از حقوق ملت تأکید کرده‌اند، در برابر هرگونه بدعهدی عقب‌نشینی نکنند و از منافع ملی با قاطعیت دفاع کنند. /

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار